Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Programomtaler

I dette afsnit af tv-serien ”På tur til” tager vi dig med til Waterberg-distriktet i det nordlige Sydafrika til Store Verdens danskejede safari-lodge Matswani.
Hvad gør man, hvis man har et gavekort til en konkursramt virksomhed? Dette og flere spørgsmål svares der på i denne udgave.
En meget stor del af universet består af såkaldt ”mørkt stof”. Man kalder det sådan, fordi vi ikke kan se det, og fordi vi ikke ved ret meget om det. En af dem, der forsker i det mørke stof, er videnskabsmanden Mads Toudal Frandsen.
Anne-Marie Dohm er administrerende direktør og chefredaktør for Danmarks nye taleradio Radio4, der har hovedkvarter i Aarhus. Hun har tidligere været direktør i DR og også rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og i øvrigt bestridt en lang række andre poster inden for danske medier og journalistik.

På denne baggrund har Morten Hesseldahl inviteret Anne-Marie Dohm til en samtale om de danske medier, om hvad der sker og hvorfor, men også til en diskussion af, om der er en pointe i at rykke medier ud af København, fx med et krav om en speciel geografisk placering af en statsfinansieret radiostation, som det var tilfældet med det udbud, Radio 4 vandt.

”Bagtanken produceres i samarbejde med forlaget Gyldendal”. Programmet er optaget på forlaget Systime i Aarhus.
MotorTV sætter hele seks biler under testluppen denne gang.
”Det er sådan set kun totalitære samfund, der har som mål at skabe lykkelige borgere.” Sådan lyder en af de afsluttende formuleringer fra professor Svend Brinkmann i hans samtale med Morten Hesseldahl i denne udgave af ”Bagtanken”.
”Bagtanken” er programmet, der ser bag om tidens fænomener og ideer, og denne gang handler det om en meget gammel idé – nemlig om forholdet mellem mænd og kvinder og om køn, identitet, kvindekamp og kærlighed.
Kan én dansk kvinde redde millioner af børns liv i Afrika? Dokumentar der følger børnelæge Vibeke Brix Christensen og hendes jagt på den magiske opskrift, der betyder forskellen mellem liv og død.
I denne udgave af ”Dansk tysk med Matlok” er Siegfried Matlok på Christiansborg, hvor han møder dansk parlamentarismes fornemste repræsentant, nemlig Folketingets formand Henrik Dam Kristensen, der har haft en lang og bemærkelsesværdig karriere som minister, folketingsmedlem og Europa-parlamentariker.
Siden han overtog Aveny-T på Frederiksberg Allé i København i 2011 har teaterdirektør Jon Stephensen kæmpet utrætteligt for at skabe et teater for og med de unge i Danmark.
Side 1 ud af 382

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.