Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Onsdags Bingo

Annonce


Programomtaler

KANDIS, der i dag er det største navn inden for dansktop-genren, er blevet et begreb og en institution inden for den danske underholdningsbranche.
Musikken og kærligheden binder Stine Flyvholm og Jimmy Guldbæk sammen. Og sammen har de en stor forkærlighed for musik, der klinger af de amerikanske sydstater.
Musikken og kærligheden binder Stine Flyvholm og Jimmy Guldbæk sammen. Og sammen har de en stor forkærlighed for musik, der klinger af de amerikanske sydstater.
I film:syn light ser vi nærmere på kommende film og tv-serier. Det gælder både de værker, du kan se i biografen, på streaming samt på gode, gammeldags dvd- og bluray-skiver.
Tag mod nord Krakow, Polen følger en gruppe unge fra Risør i Norge på deres tur til Krakow (UNESCO Verdensarv), hvor de besøger Wawel slot, byen Krakow, det jødiske kvarter (Kazimierz), Schindlers fabrik, Wieliczka Saltminerne, Auschwitch – Birkenau og hører lokal folklore. En lille byguide og et portræt af en tur med Aktive Fredsreiser.
I programserien Aktionærerne er vi igen klar til at gå bag om aktiemarkedet for at forstå, hvad der sker. Vi ser på danskernes investeringer og de tendenser, der er i tiden.
Øst- og Vesteuropa er endt i en langtrukken konflikt om centrale værdipolitiske spørgsmål vedrørende demokrati, menneskerettigheder og retsprincipper. En krise, som sætter spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at være europæer og medlem af EU. Med andre ord en kamp om Europas sjæl. Hvad er status på kampen i dag? Og hvad er i det hele taget Europas sjæl?
Fråseri, gula, er den 4. dødssynd. At fråse kommer af det tyske fressen, der betyder at æde, hvilket er noget dyr gør. Mennesker spiser, når de æder, eller grovæder, så spiser de umådeholdet og mere end, de har brug for.
Som nyvalgt folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti har Birgitte Bergman valgt kultur og turisme som nogle af de vigtige områder, som hun vil prioritere og arbejde med i de kommende år.
Margaret Lindhardts stemme kender mange uden at kende hende. Eller kan man måske kende et menneske alene på stemmen? Margaret Lindhardt har talt med tusindvis af mennesker i radioprogrammer som Go’morgen P3, Fri Fredag og ikke mindst det populære søndagsprogram Giro 413, og hun er også forfatter.
Side 1 ud af 392

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.