Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Flamingo Naturpark - haven der aldrig sover

Flamingo Naturpark er en park på 60.000 m2 med et kuperet landskab og høje træer. Her er stier, der snor sig, vandløb, vandfald, søer med åkander, og masser af steder, hvor man kan sidde og nyde naturen, freden og roen i en uendelighed.

Her er også en nyopført ruin og en ønskebrønd, bygget præcis på det sted, hvor Kim Larsen har spillet en intim koncert. Her er et museum, der bl.a. rummer Kim Larsens gamle 2CV. Her er en grillplads, som er døbt Oasen og som er bygget pga. ulykkelig kærlighed.

Her er også en pavillon som oprindelig bare skulle have været et shelter - og, ja - alt i denne have, har en historie, en historie som ejeren, Knud Christensen fortæller om på en rundtur i parken - en naturpark som Knud gennem 30 år har forvandlet fra et stykke sandet vildnis til "En underafdeling af Paradis" - som han selv siger.

Men selvom det har været hårdt arbejde, stopper det ikke her, for Knud er nemlig igen gået i gang med et nyt kæmpeprojekt, han vil udvide området med et ferieparadis, et areal på omkring 36.000 m2 - en oase med grøn turisme.
 
Flamingo Naturpark-haven_der_aldrig_sover_4_800x448Flamingo Naturpark-haven_der_aldrig_sover_3_800x448
Flamingo Naturpark er en park på 60.000 m2 med et kuperet landskab og høje træer. Her er stier, der snor sig, vandløb, vandfald, søer med åkander, og masser af steder, hvor man kan sidde og nyde naturen, freden og roen i en uendelighed. Her er også en nyopført ruin og en ønskebrønd, bygget præcis på det sted, hvor Kim Larsen har spillet en intim koncert. Her er et museum, der bl.a. rummer Kim Larsens gamle 2CV. Her er en grillplads, som er døbt Oasen og som er bygget pga. ulykkelig kærlighed. Her er også en pavillon som oprindelig bare skulle have været et shelter - og, ja - alt i denne have, har en historie, en historie som ejeren, Knud Christensen fortæller om på en rundtur i parken - en naturpark som Knud gennem 30 år har forvandlet fra et stykke sandet vildnis til "En underafdeling af Paradis" - som han selv siger. Men selvom det har været hårdt arbejde, stopper det ikke her, for Knud er nemlig igen gået i gang med et nyt kæmpeprojekt, han vil udvide området med et ferieparadis, et areal på omkring 36.000 m2 - en oase med grøn turisme. 

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.