Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


KulturHave med Tim Halvorsen

I ”KulturHave” får Christian Have denne gang besøg af manden, der står i spidsen for et af de mest innovative og kunstnerisk spændende byggeprojekter i Danmark netop nu.

Det er Tim Halvorsen, der som projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia står i spidsen for et milliardbyggeri ved havnefronten med over 1500 boliger, erhvervs- og kulturlejemål.

I programmet udtaler Tim Halvorsen: “Kanalbyen blev ikke født med en kunst- eller kulturpulje, men da bydelen var ved at blive til virkelighed, synes jeg simpelthen, at kunsten manglede som et vigtigt parameter.” Derfor bliver Tim Halvorsen blandt andet spurgt om, hvilken betydning kunsten har, når den integreres i selve byggeriet, og hvordan man får entreprenører, arkitekter og kunstnere til at arbejde sammen og lytte til hinanden?

Seerne får også at vide, hvilke partnerskaber der har været nødvendige for at finansiere kunstnerne og værkerne, og hvilken betydning det vil få på hele byggeriets udtryk. ”Kan kunsten bruges aktivt i byudviklingen i fremtiden, og hvordan gøres det på bedste måde?”, spørger Christian Have også om.

I programmet ser man også nogle af kunstværkerne og møder en række af de kunstnere, der er engageret til projektet.

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.